Ανακοίνωση καταστήματος 16.03.2020

Μένουμε σπίτι και εμείς!

0
264

Έπειτα από τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν για την εξάπλωση του σχετικού ιού #COVID-19 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Τετάρτη 18.03.2020 το κατάστημά μας (Πάπυρος Βιβλιοχαρτοπωλείο) επί της 28ης Οκτωβρίου 197 θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες και μέχρι νεωτέρας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.papyroc.gr θα λειτουργεί κανονικά όλες αυτές τις ημέρες και θα μπορεί να δέχεται και να εκτελεί τις παραγγελίες!

Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα παραμείνει ΑΝΟΙΚΤΟ στο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος. Δηλαδή από τις 9 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο Θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στις σελίδες μας στα social media όπως επίσης και στο email μας (info@papyroc.gr).

Για παραγγελίες εντός της περιοχής (Νέας Περάμου – Μεγάρων) θα ολοκληρώνονται είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά και η αποστολή τους θα γίνεται αποκλειστικά με courier και όχι από το κατάστημα μέχρι νεωτέρας βάση της Υπουργικής απόφασης.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους και αναγνώστες να #menoumespiti για να προστατέψουμε όλοι μαζί τους ασθενέστερους όπως επίσης και τους ανθρώπους που εργάζονται πυρετωδώς στον τομέα της Υγείας και αυτών σε υπηρεσίες τροφοδότησης.

Μένουμε σπίτι , αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά μας εντός του σπιτιού! Διαβάζουμε βιβλία, κάνουμε χειροτεχνίες, βλέπουμε ταινίες, ακούμε μουσική και προπάντων μένουμε ψύχραιμοι και υγιείς!

Όλοι μαζί θα το περάσουμε, θα γίνουμε καλύτεροι και θα σώσουμε τους περισσότερους!

Με εκτίμηση και σεβασμό
Μηλιόπουλος Νίκος