Ανακοίνωση 23/10/2018 – Αναβάθμιση Ηλεκτρονικού καταστήματος

Νέο Αναβαθμισμένο Papyroc.gr

0
174

Μεγάλη μέρα η σημερινή για το τεχνικό μας τμήμα. Έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια το papyroc.gr αναβαθμίζεται ξανά για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στον χρήστη.

Νέα πλατφόρμα πιο γρήγορη πιο εύχρηστη και ακόμα καλύτερη εφαρμογή για το κινητό.

Όπως καταλαβαίνετε σήμερα μπορεί να εμφανιστούν μερικές μικροαστάθιες σε διάφορες σελίδες όμως μέχρι το βράδυ θα είναι όλα ολοκληρωμένα.

Αναμένεται μέχρι τέλους της ημέρας να ολοκληρωθεί και η εύχρηστη και ασφαλής πληρωμή με προπληρωμένες κάρτες ή πιστωτικές από το διατραπεζικό σύστημα της Viva Wallet.


Στο διαταύτα το νέο παρουσιαστικό του front store για το papyroc.gr είναι ένα clean modern custom design το οποίο για να δημιουργηθεί συνέβαλλαν 5 επαγγελματίες designers και πήραμε τη γνώμη 10 έμπειρων eshoppers του εξωτερικού.Οι κατηγορίες των προϊόντων εμφανίζονται ως εξής :

Όλο το μενού εμφανίζεται σε σταθερή θέση για την εύκολη πλοήγηση του χρήστη , επίσης τα φίλτρα στην αριστερή πλευρά εφαρμόζονται Instant time σε real χρόνο στην σελίδα. Αυτό συμβαίνει επίσης και στην επιλογή της επόμενης σελίδας κατά την επιλογή.

Η Επιλογή προσθήκη στο καλάθι και ολοκλήρωση , είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ. Όλα γίνονται σε real time και με το ssl της COMODO όλα είναι ασφαλή και κρυπτογραφημένα.

Kαι τέλος το logo μας που χαρακτηρίζει την ποιότητα και την εμπιστοσύνη έπειτα από τα 10 χρόνια Online δεν θα μπορούσε να αλλαχθεί ολοσχερώς παρά μόνο μερικές μικρές αλλαγές ήταν αρκετές στο να δώσουν ένα πιο μοντέρνο τόνο.

Καλές αγορές 🙂