ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23/12/202

0
127

Σημαντική ανακοίνωση καταστήματος για τη συμφόρηση σε δίκτυα διανομής και παραγγελιών

Από τις 23/12 και έπειτα μέχρι νεωτέρας ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ λόγω της όλης κατάστασης στα courier

Ενημέρωση καταστήματος για τις συνθήκες παραγγελιών και αποστολών

Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στη χώρα και ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τις αποστολές στα courier. Αυτή τη στιγμή οι εταιρίες courier έχουν φρακάρει και αποστολές που έχουν γίνει από το κατάστημά μας εγκαίρως υπάρχει περίπτωση να μην παραδοθούν ποτέ ή ακόμα και όταν παραδοθούν να έχει περάσει πάνω από 20 ή και 30 ημέρες από την αποστολή μας.

Η υπομονή μας όσο και των πελατών μας δοκιμάζεται καθημερινά, δεν υπάρχει επικοινωνία με τις εταιρίες για την εύρεση των δεμάτων και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους.

Το κατάστημά μας ενημερώνει όλους τους πελάτες για την υπόλοιπη Ελλάδα όπου θα εξυπηρετηθούν από τα κούριερ ότι είμαστε στη θέση εφόσον η παραγγελία τους δεν παραδοθεί σε λογικά πλαίσια να μπορέσουμε να αποδεχτούμε την όποια υπαναχώρηση και την πίστωση των χρημάτων στην κάρτα ή τον λογαριασμό τους.

Ενημερώνουμε επίσης λόγω του μεγάλου φόρτου παραγγελιών ότι η πιθανότητα να μην παραλάβουν οι πελάτες μας τις παραγγελίες τους εντός των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μεγάλες.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να λύσουμε όποια απορία άμεσα μέσω email.

Ευελπιστούμε σε γρήγορη επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς για όλους.

Με εκτίμηση
Papyroc.gr Team