Πάει αυτό ήταν, φεύγει και το 2018 από την καθημερινότητά μας…

Άλλος ένας χρόνος, μια μεγάλη χρονιά για όλους από όλες τις απόψεις.

Εμείς μέσα από το κατάστημά μας κάνουμε τον ετήσιο απολογισμό του έτους και αφήνουμε στην άκρη τα γενικά τεκταινόμενα του 2018.

Το 2018 μέσα από τα μάτια του Papyroc Team!

Μέσα σε αυτή τη χρονιά μας επισκέφθηκαν ηλεκτρονικά 664.300 χρήστες!

Επικοινώνησαν μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω email είτε μέσω messenger chat είτε στο φυσικό μας κατάστημα περίπου 75.000 άνθρωποι!

Αποστείλαμε 8.745 παραγγελίες αυτόν τον χρόνο!

Λάβαμε 29 επιστροφές δεμάτων 🙂

Δεχθήκαμε 145 θετικές κριτικές

Και 7 αρνητικές (προσπαθούμε για το καλύτερο)


Το 2018 έπειτα από πολλή σκέψη αλλάξαμε φιλοξενία στο eshop μας και συνεργαστήκαμε με την Dreamweaver , μια αλλαγή πολύ σημαντική για εμάς μιας και η συνεργασία μας έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία! Ο Θανάσης, η Άννα και ο Άρης είναι μια ομάδα που πραγματικά μας έχει βοηθήσει με το παραπάνω.

Κάναμε επίσης και ριζική αλλαγή στο front end & back end ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά τόσο για εμάς όσο και για τον χρήστη.

Μέσα σε αυτή τη χρονιά είδαμε πραγματικά τους προμηθευτές οι οποίοι μας στήριξαν με τον δικό τους τρόπο όπως επίσης και προμηθευτές οι οποίοι δεν μπόρεσαν να το κάνουν με επιτυχία. Αυτή η χρονιά ήταν ορόσημο για εμάς όσον αφορά τις επαγγελματικές σχέσεις και το μέλλον φαντάζει ακόμα πιο ευοίωνο !

Το 2018 επίσης ήταν η χρονιά της χάραξης (αυτά είναι!!!). Πάνω από 1.000 χαράξεις ολοκληρώθηκαν μέσα από το κατάστημά μας προς όλη την Ελλάδα.

Πραγματικά αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν το είχαμε υπολογίσει! Και είμαστε σε διαδικασίες ολοκλήρωσης νέων τεχνολογιών στο αντικείμενο και όχι μόνο.

Το 2018 το Instagram έγινε must στη ζωή μας , έτσι και εμείς δημιουργήσαμε το δικό μας προφίλ στο Instagram , μπορείτε να μας ακολουθήσετε εδώ : https://www.instagram.com/papyroc_gr/

Επίσης δημιουργήσαμε και το παρόν blog μέσα σε αυτή τη χρονιά έτσι ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε διάφορα άρθρα και γνώμες τόσο για καθημερινά γεγονότα όσο και πιο συγκεκριμένα για προτάσεις δώρου, διάφορες δημιουργίες για το παιδί και τον επαγγελματία.

Το 2018 όμως συνέβησαν πολλά και πέρα από τον δικό μας μικρόκοσμο δραστηριοποιούμαστε σε πολλούς χώρους και δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη το τραγικό γεγονός του καλοκαιριού με τις καταστροφές στο Μάτι και με τις τόσες ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν.

Ήταν πραγματικά μια δυστυχία που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ, δεν πρέπει να ξεχαστεί για να μην ξαναγίνει.

Αυτή η χρονιά είχε πολλά!

Όμως πέρα από τα επαγγελματικά δρώμενα του καταστήματός μας τα οποία συνήθως αναφέρουμε , πλέον θα σταθούμε σε ένα πολύ σημαντικό.

Στις ανθρώπινες σχέσεις!

Γι αυτό λοιπόν θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε (με τυχαία σειρά) ανθρώπους που μας εξυπηρέτησαν με το παραπάνω όλο το χρόνο και μερικές φορές κάτω από πολύ απαιτητικές καταστάσεις :

Ευχαριστούμε πολύ Αγγελική, Λευτέρη και Σοφοκλή για τις καθημερινές εξυπηρετήσεις (Γενική Ταχυδρομική Μεγάρων)

Ευχαριστούμε πολύ Βάσω, Έφη, και Θανάση για τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείξατε για τις ανάγκες του καταστήματός μας (Parker Pens Hellas)

Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο για τον άψογο επαγγελματισμό σου (Exas Paper)

Ευχαριστούμε πολύ όλη την ομάδα της Diplomat για την άψογη συμπεριφορά σας απέναντι στο κατάστημά μας

Ευχαριστούμε πολύ όλη την ομάδα του Σουλιώτη για την άμεση εξυπηρέτησή σας στις καθημερινές μας παραγγελίες

Ευχαριστούμε πολύ όλη την ομάδα της INART για την άμεση εξυπηρέτησή μας ανά πάσα στιγμή

Ευχαριστούμε πολύ όλη την ομάδα της Typotrust για την άμεση εξυπηρέτησή μας σε όλα τα ζητήματα που χρειάστηκαν για τις παραγγελίες μας. (Προσωπικά Ελένη ευχαριστώ για την συνεργασία μας για όλους αυτούς τους πίνακες που στείλαμε και φέτος)


Ευχόμαστε το 2019 να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους, να ζήσουμε περισσότερο τη στιγμή και πάνω απ όλα να έχει υγεία και αγάπη σε όλο το κόσμο.

Papyroc Team