Είναι κακό πράγμα η αντιγραφή…

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, βλέπετε το papyroc.gr καλώς ή κακώς είναι από τα πιο ποιοτικά και “παλιά” ηλεκτρονικά καταστήματα στον χώρο. Έχουμε ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για αυτό το project σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχουμε επενδύσει χρήματα, κόπο, και προσωπική εργασία εδώ και 10 χρόνια περίπου.

Κάθε φορά αντιμετωπίζουμε προβλήματα αντιγραφής τα οποία είναι βεβαίως ανθρώπινα , αλλά μέχρι ενός σημείου.

Έχουμε έναν από τους καλύτερους designer / e-commerce specialist και το έργο του είναι αρκετά ορατό. Όμως το να φτιάχνεις φωτογραφίες ή περιγραφές από το “0” (from scratch που λένε) κοστίζει, θέλει χρόνο, εμπειρία και τεχνογνωσία.

Γι ‘αυτό έπειτα από καθημερινά κρούσματα αντιγραφής, βάλαμε μια μικρή φάκα

Χρησιμοποιώντας κείμενα σε προϊόντα τα οποία τα δημιουργούμε από το “0” , τοποθετήσαμε σε “άκυρο σημείο” το ακόλουθο κείμενο :

▶ Αποκλειστικά στο papyroc.gr η πρώτη προβολή του προϊόντος

Ξέρετε , αν τοποθετήσετε αυτό το κείμενο στην αρχή του προϊόντος, ο “επαγγελματίας αντιγραφέας” θα το αφαιρέσει και θα πάρει αυτό που θέλει.

Όμως τι γίνεται αν το τοποθετήσεις σε σημείο που δεν το πιάνει η πρώτη ματιά?

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά sites που τους αρέσει το copy paste :

1.RABBITOYS.GR

2.SXOLIKILISTA.GR 3.HARTORAMA.GR 4.HOBBI.GR 5.ENTOSOFFICE.GR 6.PAIDIKIXARA.GR7. XARTOKOSMOS.GRΓια να γίνεις καλύτερος, θα πρέπει να φτάσεις στα όριά σου και να μάθεις, και όχι να αντιγράψεις κάποιον που προσπαθεί , για να φτάσεις εσύ πιο γρήγορα.

Προσέχετε τι, και από που αντιγράφετε, είναι καλύτερο να είσαι ο εαυτός σου, και με τις δικές σου δυνάμεις να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς!

Φιλικά