Παρουσίαση Βιβλίου – Ήσουν πάντα εκεί της Τόνιας Κοντοπούλου

Παρουσίαση βιβλίου από τη δική μας συγγραφέα!

0
124

«Ήσουν πάντα εκεί» – Τόνια Κοντοπούλου λίγα λόγια για το βιβλίο :

Η Έλσα, ήταν ένα μικρό κορίτσι, όταν η ζωή κι η τύχη της έφεραν στο δρόμο της τον Ραφαήλ, ένα μικρό αγόρι, που απ’ την πρώτη στιγμή, την υπερασπίστηκε απέναντι στην οικογένειά της, που την κακομεταχειριζόταν ποικιλοτρόπως.

Βιώνοντας κι ο ίδιος μια τραγωδία, έδεσε τα χνώτα του μαζί της κι έγιναν αδερφές ψυχές, επικοινωνώντας με τρόπους που οι άλλοι δεν κατανοούσαν. Μεγάλωναν μαζί κι έβλεπαν πάντα ένα κοινό μέλλον. Γνώρισαν τον έρωτα, την απόρριψη, άλλες κακοτοπιές, οι ζωές τους χωρίστηκαν για λίγο, αλλά ακόμη και τότε δένονταν με βαθιά αγάπη.

Μέσα από λάθη, πάθη και μυστικά, κατάφεραν τελικά να ισορροπήσουν, να ξαναβρεθούν;

Ή μήπως χάθηκαν, σαν φύλλα στον δυνατό άνεμο που παρασέρνει αδιάκριτα ευχές και δάκρυα; Μια δυνατή αγάπη, φιλίες, έρωτες κι αξίες.

Η παρουσίαση του Βιβλίου στη Νέα Πέραμο :

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 18.00μμ οι Εκδόσεις Ελκυστής σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Τόνιας ΚοντοπούλουΉσουν πάντα εκεί“.

Στην αίθουσα συμβουλίου του Δημοτικού καταστήματος Νέας Περάμου (αίθουσα Παπαναστασίου1 25ης Μαρτίου 11, Νέα Πέραμος Αττικής)

Για το βιβλίο θα μιλήσει η : Ελένη Δημητροπούλου (Φιλόλογος) και η Αναστασία Κορινθίου (Συγγραφέας, Ραδιοφωνική παραγωγός)

Η Αργυρώ Λιώτα (Μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ΛΙΚΝΟ Νέας Περάμου) θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου.

Το κατάστημά μας θα βρίσκεται εκεί για να τιμήσει τη συγγραφέα 🙂

Σας περιμένουμε όλους!

Υ.Σ. Το βιβλίο της συγγραφέως θα βρίσκεται στο κατάστημά μας προς πώληση και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για άμεση προπαραγγελία : Ήσουν πάντα εκεί – Κοντοπούλου Τόνια

Αγορά του βιβλίου εδώ