Σχετικά με τα καταστήματα που λειτουργούν χωρίς eshop

Ευκαιριακά eshops χωρίς παρόν και μέλλον

0
84

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας , οι μέρες που διανύουμε είναι πραγματικά δύσκολες και οφείλουμε όλοι μας να λειτουργούμε πάνω στα πρότυπα της ενημέρωσης της Κυβέρνησης αυτού του τόπου.

Έπειτα από την Ανακοίνωση του Πρωθυπουργού τα καταστήματα λιανικής πώλησης παραμένουν κλειστά από τις 18/03/2020 όπως και το δικό μας κατάστημα.

Η Υπουργική απόφαση ενημέρωσε επίσης ότι θα μπορούν να λειτουργούν εν μέρη τα ηλεκτρονικά καταστήματα σε safety mode. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά βάση του ΚΑΔ όλα τα καταστήματα που είναι ανοικτά ή κλειστά εδώ –>

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.papyroc.gr λειτουργεί ηλεκτρονικά από το μακρινό 2010 όπου φέρει όλα τα κριτήρια λειτουργίας του.

Παρατηρούμε μια αντιδεοντολογική αντιμετώπιση από πολλούς συναδέλφους ή και αντίστοιχους επαγγελματίες άλλων επαγγελμάτων όπου δεν πληρούν τα κριτήρια ηλεκτρονικού εμπορίου όπως και τους αντίστοιχους κλειδάριθμους λειτουργίας αποστολής αντικειμένων εξ αποστάσεως (eshop).

Ενημερώνουμε ωστόσο τους αγαπητούς αυτούς ανθρώπους, ότι δραστηριοποιώντας στο ηλεκτρονικό εμπόριο τα τελευταία 10 έτη ότι για να μπορέσεις να παρέχεις τα παραπάνω θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα :

α) Να έχεις πληρώσει τους αντίστοιχους κλειδάριθμους στο Γ.Ε.Μ.Η. και να έχεις γίνει δεκτός για αυτές τις παροχές

β) Να μην παρέχεις ευκαιριακά ανά περιπτώσεις προϊόντα και παροχές όπου δεν έχεις εξειδικευτεί (ειδικά τους δύσκολους και περίεργους αυτούς καιρούς)

γ) Να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κανονισμοί από την Ευρωπαϊκή επιτροπή καταναλωτών και το γνωστό σε όλους (εμάς τους Eccomerce) GDPR για την ορθή διαδικασία αποθήκευσης και απεγκατάστασης προσωπικών δεδομένων.

Σας ενημερώνω όλους εσάς όπου δεν πληρείτε τις παραπάνω (και πολλές άλλες) προδιαγραφές ότι υπάρχουν επαγγελματίες όπου έχουν επενδύσει τη ζωή τους πάνω στο ηλεκτρονικό εμπόριο πολλά χρόνια και έχουν την εμπειρία και την γνώση να παρέχουν σωστά και πιστοποιημένα παροχές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τη συγκεκριμένη χρονικά στιγμή πέραν του ότι τα κέρδη είναι μικρά σε προϊόντα πέραν των βασικών αγαθών, είναι και ακόμα ένας τρόπος να μην τηρείς τον Νόμο , και πράττοντας κατά το δοκούν.

Εσείς όπου δεν τηρείτε τις αποφάσεις του Κράτους για όλα τα παραπάνω, είστε αυτοί που θα προτρέψετε τους φίλους και τους πελάτες σας να #μένουμεσπιτι

Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και κάντε το σωστά! Μπορείτε να πληρώσετε τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να λειτουργείτε τη δική σας online επιχείρηση, όμως δεν μπορείτε πάντα να παρακάμπτετε τους Νόμους και τα πλαίσια και να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε χωρίς να έχετε γνώση και πιστοποίηση.

Μην ψάχνετε για ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν, ειδικά σε περιπτώσεις όπου όλοι μας είμαστε ζημιωμένοι και πνευματικά και οικονομικά.

Δεν έχετε διαφορά με αυτούς που σε κατάσταση καραντίνας, φεύγουνε για το χωριό!

#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ !

Μηλιόπουλος Νίκος