Ξύλινες φιγούρες για το θέατρο σκιών!

Μια επιλογή δώρου όπου το παιδί θα μυηθεί σε ένα παιχνίδι αρχαιοτάτων χρόνων όπου μέχρι και σήμερα ξυπνάει όμορφες νοσταλγικές μνήμες από όλους μας.

Οι συγκεκριμένες φιγούρες καραγκιόζη διαθέτουν όλα τα βασικά στοιχεία του παρελθόντος αποτελούμενες από κόντρα πλακέ θαλάσσης και μεταλλική βέργα για έκθεση στον μπερντέ.

Υπάρχουν όλες οι επιλογές όπως ο κλασσικός Καραγκιόζης, ο Χατζιαβάτης, ο Σουλτάνος, ο Σελίμ, η Αγλαϊα, η Βεζυροπούλα, ο Βελιγκέκας, ο Διονύσιος, ο Μπαρμπαγιώργος και όλη η άλλη παρέα από το κλασσικό θέατρο σκιών.     

Άριστης ποιότητας γνήσιες φιγούρες για το θέατρο σκιών του Καραγκιόζη. Κατασκευασμένες από ξύλο θαλάσσης (κόντρα πλακέ) 5 χιλιοστών.
Ενωμένο με μεταλλικό κούμπωμα, διαθέτει επίσης μεταλλική βέργα για την έκθεση στο θέατρο.

100% Ελληνικό άριστο προϊόν για να μάθουν τα παιδιά το ιστορικό αυτό παιχνίδι και να θυμηθούν οι κάπως μεγαλύτεροι τα πιο αγνά χρόνια της νιότης!

Μας έχει κάνει θετική εντύπωση το πως αγκαλιάστηκε από το κοινό το συγκεκριμένο προϊόν και οι αποστολές μέχρι και την Κύπρο είναι καθημερινότητα.

Πολλοί πελάτες έρχονται και από τις κοντινές περιοχές και προμηθεύονται τις συγκεκριμένες φιγούρες.

Βρισκόμαστε εν αναμονή και του θεάτρου σκιών, μια κατασκευή 100% Ελληνική από ξύλο με όλα τα εξαρτήματα για την πλήρη ενασχόληση των παιδιών και όχι μόνο.

Τις συγκεκριμένες φιγούρες μπορείτε να τις προμηθευτείτε εδώ : Ξύλινες Φιγούρες Καραγκιόζη

ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Papyroc.gr
Προηγούμενο άρθροΕορταστικό Ωράριο Καταστήματος
Επόμενο άρθροΑνασκόπηση χρονιάς 2018
Το Βιβλιοχαρτοπωλείο Πάπυρος είναι ένα σύγχρονο Βιβλιοχαρτοπωλείο όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια στον χώρο των σχολικών ειδών, στα είδη γραφείου, αναλώσιμα, βιβλία Εκπαιδευτικά - Λογοτεχνικά, ποιοτικά παιχνίδια, είδη ζωγραφικής - hobby και πολλά άλλα συναφή.