Προσωποποίηση ημερολογίου από το papyroc.gr

Προσωποποίηση ημερολογίου από το papyroc.gr

Πλέον στο κατάστημά μας έχετε την επιλογή της προσωποποίησης ημερολογίου ανεξαρτήτου ποσότητας, μπορείτε δηλαδή να επιλέξετε 1 τεμάχιο με την χάραξη που επιθυμείτε στο αντικείμενο.

Το κόστος ανέρχεται στα 6 ευρώ για το εκάστοτε προϊόν και η διαδικασία γίνεται εντός τους καταστήματος χωρίς να υπάρχουν επιπλέον καθυστερήσεις.

Για την επιλογή μαζικής παραγωγής και για μια καλύτερη οικονομική προσφορά μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email για να σας παραθέσουμε.

Για την επιλογή χάραξης του ημερολογίου πρέπει να γίνει πληρωμή με κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση λόγω της προσωποποίησης του αντικειμένου.

Προσωποποίηση ημερολογίων με όνομα , μήνυμα η λογότυπο της επιλογής σας.

Η τεχνολογία πυρογραφίας γίνεται με laser μηχάνημα 100% ευκρίνειας ποιότητας χωρίς να καίει το αντικείμενο εκτός του κειμένου εφαρμογής.

Ουσιαστικά παράγει το σκούρο χρώμα της στρώσης του αντικειμένου και αναδεικνύει της επιλογή που του έχουμε δώσει.
Σας συνιστούμε να μην επιλέγετε μαύρα χρώματα για την επιλογή της χάραξης μιας και η ανάδειξη δεν είναι τόσο εμφανής όσο όλα τα υπόλοιπα χρώματα.

Μην ξεχνάτε ότι δεν κάνουμε εκτύπωση ή βαφή, κάνουμε χάραξη, δηλαδή η διάρκεια ζωής της προσωποποίησης είναι η ίδια με το αντικείμενο, δεν θα ξεφτίσει, δεν θα φθαρεί , δεν θα χαλάσει για κανέναν λόγο.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και τηλεφωνικά στο 22960 – 35975 & 22960 – 32194 (Αστική χρέωση) το κατάστημα εξυπηρέτησης βρίσκεται στην περιοχή της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Πέραμο.