Χάραξη ονόματος σε ξύλινα καράβια

Προσωποποίηση σε ξύλινα διακοσμητικά καράβια & αντικείμενα

0
363

Νέα εφαρμογή laser προσωποποίησης σε ξύλινα καράβια με την επιλογή που επιθυμείτε!

Χάραξη laser σε ξύλινα καράβια

Με μεγάλη μας χαρά καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα με ειδική χάραξη laser σε vintage διακοσμητικά καράβια και να δώσουμε ένα ακόμα πιο προσωποποιημένο στυλ για δώρο σε αγαπημένους!

Μπορούμε να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε επιλογή ανεξαρτήτου μεγέθους του αντικειμένου, είτε μικρό είτε μεγάλο μιας και η χάραξη προσαρμόζεται αναλογικά 🙂

Χάραξη laser σε βερνικωμένη επιφάνεια ξύλου

Η χάραξη laser σε ήδη βερνικωμένη επιφάνεια ξύλου ουσιαστικά αναδεικνύει το εσωτερικό του ξύλου και δίνει ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε την προσωποποίηση που επιθυμείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Δηλαδή σε περίπτωση όπου είναι Χριστούγεννα μπορείτε να χαράξετε “Ευτυχισμένο το νέο έτος” ή “Με αγάπη η Οικογένεια τάδε

Χάραξη ακόμα και σε όλα τα vintage ξύλινα αντικείμενα

Οι επιλογές για προσωποποιημένο δώρο σε vintage διακοσμητικά είναι πολλές.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8 ευρώ για προσωποποίηση ονόματος , αρχικών ή ευχής και 20 ευρώ για χάραξη λογοτύπου πάνω στο εκάστοτε αντικείμενο.

Για όλα τα προσωποποιημένα δώρα οι πληρωμές γίνονται είτε με προκατάθεση όλου το ποσού λόγω της μοναδικότητας του αντικείμενου είτε με μια προκαταβολή του 50% της αξίας του αντικειμένου συν το κόστος της χάραξης.

Σε περίπτωση όπου επιθυμείτε ποσοτική επιλογή χάραξης, τύπου εταιρικό δώρο μπορούμε να σας παρέχουμε έγγραφη οικονομική προσφορά με δείγμα της χάραξης πριν ξεκινήσουμε!

Το αποτέλεσμα σε κάθε επιλογή είναι εξαιρετικό και πολύ ιδιαίτερο, θα χαρούμε να δημιουργήσουμε για εσάς το ιδανικό προσωπικό δώρο.

www.papyroc.gr | 22960 – 35975 (Αττική)