Η κλασσική τσάντα POLO

Είναι και θα είναι η Νο1 επιλογή!

0
330

Γιατί η κλασσική τσάντα POLO θα είναι για πάντα η Νο1 επιλογή…

Έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά εκατοντάδες σχέδια και χρώματα από σχολικές τσάντες και παντός τύπου backpacks. Εδώ και περίπου 50 χρόνια η POLO έχει παρουσιάσει στην αγορά το μονοθέσιο κλασσικό σακίδιο Polo Original σε μαύρο χρώμα.

Από τότε το σχέδιο αυτό έχει κυκλοφορήσει σε πάνω από 100 χρώματα και διαφορετικές υφές. Σε προηγούμενο άρθρο παρουσιάστηκε το νέο μοντέρνο βελούδινο σχέδιο της POLO με VELVET επιφάνεια.

Στο κατάστημά μας από το 1993 αλλά και ηλεκτρονικά έχουμε δώσει κοντά στις 4.000 Μαύρες POLO ORIGINAL.

Όσα χρόνια και να περάσουν η κλασσική μαύρη POLO είναι και θα είναι η πρώτη επιλογή. Την έχουν αγοράσει άνδρες και γυναίκες, κοριτσάκια και αγοράκια, άνθρωποι όλων των ηλικιών και για οποιαδήποτε περίσταση.

Ξεκίνησε σαν σχολικό σακίδιο, και έγινε δεύτερη τσάντα εκδρομής, τσάντα για βόλτα, τσάντα για μεταφορά ρούχων, τσάντα για το laptop (άσχετα αν δεν διαθέτει θέση για laptop) και γενικότερα για οποιαδήποτε χρήση.

Βγήκε στα πιο απίθανα χρώματα, σε μπλε, κόκκινο, κίτρινο, άσπρο, λαχανί, μωβ, φούξια, ροζ, στρατιωτική, με δύο θέσεις, σε τζην υψή, σε velvet υφή σε όσα μπορείτε να φανταστείτε, κι όμως ο πελάτης που έρχετε στο κατάστημα θα ξεκινήσει με την κλασσική μαύρη , εκτός αν είναι ήδη στην κατοχή του. 🙂

Συνοψίζοντας , καταλήγουμε ότι όσες φορές και να αντιγραφεί το συγκεκριμένο σχέδιο από διάφορες άλλες εταιρίες, όσες φορές και να προσπαθήσουνε καταστήματα και εταιρίες να ρίξουνε την τιμή ή να παρουσιάσουνε άλλη τσάντα για POLO , όλες οι προσπάθειες θα πέφτουν στο κενό.

Η Polo είναι μία, είναι κλασσική και δεν χαλάει ποτέ…