Στυλό Jotter Parker με χάραξη ονόματος

Μερικά Tips για την επιλογή χάραξης σε στυλό Parker Jotter

0
1642

Όταν η τέχνη της χάραξης εξελίσσεται και γίνεται έργο τέχνης. Στο Papyroc.gr έχουμε δημιουργήσει πάνω από 5.000 μοναδικές χαράξεις και έχουμε την τεχνογνωσία και την τεχνολογία να εφαρμόζουμε την τελειότητα!

Χάραξη σε στυλό Jotter Parker με καλλιγραφικά.

Προσωποποίηση χάραξης σε στυλό

Έπειτα από σχεδόν 5.000 ξεχωριστές χαράξεις έχουμε την εμπειρία να πραγματοποιούμε εντός του εργαστηρίου του καταστήματος προσωποποιήσεις σε στυλό Parker, σε Roller, πένες όμως ακόμα και σε πορτοφόλια δερμάτινα, σε πλάκες σετ γραφείου σε ημερολόγια και σε πολλά άλλα συναφή είδη όπως μας έχει ζητηθεί ανά καιρούς.

Η χάραξη στο Jotter της Parker

Όσον αφορά την εξειδίκευση της χάραξης συγκεκριμένα στο κλασσικό Jotter της Parker με το κουμπί η διαδικασία είναι η ακόλουθη :

Επιλέγοντας το στυλό της επιλογής σας μέσα από δεκάδες επιλογές στην ακόλουθη σελίδα :

Επιλέγετε το Jotter της αρεσκείας σας και έπειτα προχωράτε τη διαδικασία με την επιλογή χάραξης – προσωποποίησης του στυλογράφου.

Μπορείτε να επιλέξετε τη γραμματοσειρά της αρεσκείας σας (Καλλιγραφικά, Italics, απλή γραφή) και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Επιλογή αντικειμένου και διαδικασία συμπλήρωσης στοιχείων χάραξης

Μερικά από τα αποτελέσματα χάραξης σε στυλό Parker Jotter είναι τα ακόλουθα :

Χάραξη καλλιγραφικών σε στυλό Parker Jotter Rose Gold XL
Ειδική χάραξη λογοτύπου σε Parker Jotter Black XL
Χάραξη αρχικών καλλιγραφικά σε Parker Jotter Stainless Steel
Χάραξη με Italics σε στυλό Parker Jotter XL
Χάραξη με καλλιγραφικά σε Parker Jotter Black XL
Χάραξη με απλή γραφή σε Parker Jotter Black Original

Οι επιλογές είναι απεριόριστες και τα δείγματα από τα ολοκληρωμένα έργα μας είναι χιλιάδες, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό αποτέλεσμα επιλέγοντας τη καλύτερη δυνατή απόδοση.

Μερικά Tips από τον χαράχτη μας…

Επιλέγετε να δημιουργήσετε αρχικά με καλλιγραφική μορφή σε ονόματα τα οποία είναι μεγάλα, και τα αρχικά να διαχωρίζονται με τελεία (πχ. το Μανώλης Παπαδόπουλός να εμφανίζεται Μ.Π)

Όταν το όνομα ή η φράση είναι σε λογικά πλαίσια μικρή δηλαδή αν είναι ένα όνομα όπως : Νικόλαος Ρήγας ή φράση όπως : Σε αγαπώ πολύ ! Τότε η χάραξη θα είναι και εφικτή και ευανάγνωστη και θα έχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Αν η χάραξη που επιθυμείτε είναι μεγάλη όπως : Από τον πατέρα σου με αγάπη Κώστας Πανδρακλάκης. Τότε είναι φυσικό να μην έχουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα μιας και τα γράμματα θα χρειαστεί να είναι μικρότερα από το κανονικό και θα φαίνεται κάπως άσχημα.

Επίσης δεν ενδείκνυται η διπλή χάραξη τύπου από την μια πλευρά το όνομα και από την πίσω πλευρά η ιδιότητα. Καλό θα είναι να υπάρχει μόνο μια πλευρά χάραξης διότι έτσι το προϊόν θα διατηρεί την όψη του και θα διακρίνεται το αποτέλεσμα της χάραξης τονίζοντας τη μοναδικότητα.

Σε επόμενο άρθρο θα πούμε και περισσότερα, μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές εδώ : www.papyroc.gr