Χάραξη κοσμημάτων

Προσωποποίηση κοσμημάτων στο papyroc.gr

0
1013

Είναι πλέον γεγονός! Εντός του καταστήματος μπορείτε να προσωποποιήσετε κοσμήματα με το όνομα ή φράση που επιθυμείτε!

Προστίθενται καθημερινά άριστης ποιότητας και οικονομικής τιμής αντικείμενα όπως πλακέτες με αλυσίδα από ατσάλι, καρδιές με αλυσίδα από ασήμι, βραχιόλια τύπου χειροπέδες από ατσάλι, σταυρός με αλυσίδα από ασήμι σε πολλά σχέδια και χρώματα! Όπως επίσης και άλλα πολλά Unisex κοσμήματα για γυναίκες και άνδρες!

Το κόστος ανέρχεται στα + 8 ευρώ για την επιλογή της χάραξης ανεξαρτήτου της επιλογής καλλιγραφικών ή του μεγέθους του κειμένου!
Για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες στο papyroc.gr η πληρωμή γίνεται με προκατάθεση είτε μέσω πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας είτε μέσω τραπεζικού εμβάσματος.
Οι παραγγελίες με επιλογή τον τρόπο πληρωμής ως αντικαταβολή δεν μπορούν να γίνουν δεκτές λόγω της προσωποποίησης του αντικειμένου και της μοναδικότητάς του. Ωστόσο μπορείτε να καταβάλετε ένα ποσό εγγύησης της διαδικασίας της χάραξης για την έναρξη των εργασιών!

Η τεχνολογία και η εφαρμογή στο κόσμημα είναι άριστη, μιας και χρησιμοποιούμε laser μηχάνημα 101% ευκρίνειας χωρίς να καίμε ή γδάρουμε το αντικείμενο! Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός του καταστήματος.

Η συσκευασία δώρου είναι δωρεάν αν και είναι πραγματικά εντυπωσιακή και παρέχεται και για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες!

Η προσωποποίηση κοσμημάτων είναι η ιδανική επιλογή για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα και ολοκληρώνεται άμεσα!

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! Μπορείτε να περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στο papyroc.gr είτε να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας!