Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε το εξής φαινόμενο :

Γιατί να αγοράσω μια ακριβή σχολική τσάντα με 50 ευρώ ή με 60 ή και με περισσότερα ευρώ, ενώ μπορώ με αυτά τα χρήματα να έχω εξοπλίσει όλα τα σχολικά του παιδιού μου.

Δεν κρίνουμε την οικονομική πολιτική των πελατών!

Όμως βάση της εμπειρίας στον χώρο των σχολικών ειδών (άνω των 25) έχουμε πλέον το δικαίωμα να γνωρίζουμε μερικά πράγματα παραπάνω.

1. Η επιλογή

Η επιλογή μιας σωστής και οικονομικής (βάση του προϋπολογισμού που διαθέτει ο ενδιαφερόμενος) σχολικής τσάντας είναι το Νο1 θέμα. Όταν αποκλειστικό κριτήριο είναι αν είναι αστραφτερή με χίλια δύο στρασάκια και 20 δώρα μέσα και κοστίζει 20 ευρώ τότε αυτό από μόνο του είναι λάθος. Μιας και καμία σοβαρή εταιρία με σχολικές τσάντες δεν θα “θυσιάσει” το brand της με δώρα και χαμηλή τιμή ταυτόχρονα.

Σίγουρα το παιδί θα εντυπωσιαστεί από την αστραφτερή τσάντα με τα πλαστικά χερούλια και το ύφασμα με τα στρασάκια διότι κατα 99,9% θα έχει κάποιον αγαπημένο ήρωα (βλ. Frozen, PJ Masks, Mickey, Minnie, Ben10, Barbie, Yo Kai, Thomas, Spiderman κ.α.) Και αυτό είναι λογικό, όμως εδώ θα πρέπει και ο γονιός να ελέγξει την ποιότητα του προϊόντος μιας και πέρα από το design θα πρέπει να παρέχει κάποιες εγγυήσεις για τη σωστή λειτουργία (καθημερινή) για την οποία αγοράστηκε.

 • Διαθέτει ανατομική πλάτη;
 • Διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες;
 • Διαθέτει σωστή βάση τρόλεϋ (σε περίπτωση τρόλεϋ τσάντας με ροδάκια)
 • Διαθέτει αεριζόμενους ιμάντες;
 • Φέρει εγγύηση από την εταιρία κατασκευής;
 • Πόσο βάρος αντέχει;
 • Είναι κατάλληλη για την συγκεκριμένη ηλικία του παιδιού;

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να απαντηθούν από τα παραπάνω για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη για την αγορά της σχολικής τσάντας. Θυμηθείτε, η τσάντα που θα αγοράσετε (εφόσον αντέξει) θα διαρκέσει για τουλάχιστον μια σχολική σεζόν, δηλαδή το παιδί σας θα τη χρησιμοποιεί για καθημερινή σκληρή χρήση είτε στην πλάτη είτε με ροδάκια.

2. Η επόμενη ημέρα

Εφόσον αγοράσατε τη “σωστή” σχολική τσάντα για το παιδί σας, ξεκινάει η σχολική σεζόν και ήδη μερικά από τα παραπάνω όπου δεν ελέγξατε, αρχίζουν να εμφανίζονται στο προϊόν. Ήδη από τις πρώτες κιόλας ημέρες δεν έκλειναν σωστά τα φερμουάρ, άρχιζε και φθειρόταν το ύφασμα, ο πάτος της τσάντας έχανε ραφές, το βάρος του φορτίου δεν το δεχόταν κ.α.

Έπειτα από σχεδόν 2 – 3 μήνες (τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου) συνειδητοποιείτε ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε μια νέα σχολική τσάντα και να δώσετε άλλα 20 – 30€. Δηλαδή θα έχετε κάνει το ίδιο λάθος 2 φορές. Δεν θα παραδεχθείτε ότι τελικά έπρεπε από την αρχή να αγοράσω μια πιστοποιημένη σχολική τσάντα για το παιδί μου (μια POLO, LYCSAC, MUST) δίνοντας λίγα ευρώ παραπάνω θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο και σε περίπτωση οποιουδήποτε θέματος θα υπήρχε η σχετική εγγύηση που θα σε κάλυπτε για τη σωστή χρήση της τσάντας για τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια.

3. Το κατάστημα

Η αγορά μιας σχολικής τσάντας είναι πλέον πολύπλοκη και συνάμα αρκετά σοβαρή.
Καταρχήν θα πρέπει να γνωρίζετε από το κατάστημα όπου το αγοράσατε.
Να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα διαθέτει τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις , ότι έχει αποκλειστικότητες σε θέματα σχολικών ειδών (δεν είναι ένα πολυκατάστημα το οποίο έχει άλλες 10.000 κατηγορίες προϊόντων) θα διαθέτει δηλαδή την αντίστοιχη εξειδίκευση. Θα έχετε ενημερωθεί είτε διαδικτυακά για τις παροχές του καταστήματος και τα αντίστοιχα reviews του από άλλους πελάτες.

Από ποιό κατάστημα να αγοράσεις τη σχολική τσάντα :

 • Να έχει επώνυμα είδη (το να έχει ένα διαδικτυακό ή φυσικό κατάστημα επώνυμα είδη συνάδει κατα 99% ότι φέρει το αντίστοιχο λογότυπο του εκάστοτε brand και την ποιότητά του)
 • Να έχει σοβαρό customer support (Να αγοράσεις το προϊόν αλλά να ξέρεις ότι θα είναι εκεί για σένα και μετά)
 • Να σε εξυπηρετήσει προσωπικά (Δεν είμαστε πλέον για άλλη αδιαφορία του σωρού)
 • Να σου δώσει ένα επιπλέον κίνητρο (Να ασχοληθεί μαζί σου δίνοντας κάποιο κουπόνι για επόμενες αγορές.)
 • Να έχει ενιαίες τιμές σε επώνυμα προϊόντα βάση της νέας τροπολογίας της Νομοθεσίας (πχ. η κλασσική σχολική τσάντα POLO Μαύρη με μαντήλι μιας θέσης κοστίζει 25.90 στην αγοράς λόγω της ενιαίας τιμής που έχει εφαρμοστεί από την εταιρία POLO.)

Εμείς εδώ στο papyroc.gr μπορούμε να σου προσφέρουμε όλα τα παραπάνω μιας και είμαστε 25+ χρόνια στον χώρο των σχολικών ειδών και φέρουμε όλες τις πιστοποιήσεις για τις αντίστοιχες αγορές από τις επώνυμες εταιρίες του χώρου.

Εμείς θα σε εξυπηρετήσουμε πάλι και για άλλα προϊόντα της σχολικής χρονιάς και θα γνωρίζουμε ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή αγοράς σχολικής τσάντας.

Είμαστε δίπλα στον πελάτη γιατί έχουμε προσωπική επαφή όλα αυτά τα χρόνια και δεν διακινδυνεύουμε να χαλάσουμε το όνομά μας στον βωμό μιας πώλησης.

Για εμάς η καλύτερη διαφήμιση είναι όταν οι πελάτες μας, συστήνουν άλλους να μας προτιμήσουν γιατί εκείνοι έμεινα ικανοποιημένοι.

 

Έχουμε εξειδίκευση στα σχολικά είδη, παρέχουμε εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες αγορές της σχολικής λίστας, διαθέτουμε καταρτισμένο προσωπικό με γνώσεις του αντικειμένου και δεν προμηθεύουμε ανώνυμα είδη αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας.

Θα μας βρείτε τα τελευταία 25 χρόνια στο κεντρικό μας κατάστημα 28ης Οκτωβρίου 197, Νέα Πέραμος Αττικής με τηλέφωνα επικοινωνίας 22960 35975 & 22960 32194.

Και ηλεκτρονικά εδώ και 10 χρόνια στο www.papyroc.gr. Που αμφιβάλλουμε πως δεν μας γνωρίζεις, μιας και ηλεκτρονικά στην παραπάνω διεύθυνση έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 25.000 πελάτες και εμφανιζόμαστε σε όλα τα δίκτυα προώθησης.

Αν θες να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε προσωπικά όπως γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορείτε να μας βρείτε στο FacebookInstagram και στοTwitter.