Γιατί η μόδα #Vintage ήρθε για να μείνει…

Εδώ και περίπου 5 χρόνια όλες οι εταιρίες (Inart / Souliotis / MSA κ.α.) διαθέτουν πλήρη σετ διακόσμησης σε Vintage τόνους. Από τραπεζαρία μέχρι και μικρά διακοσμητικά , αυτοκίνητα κάδρα μινιατούρες και πολλά άλλα!

Η Vintage διάθεση αποπνέει οικεία αισθητική σε όλους μας, μας θυμίζει όμορφες εποχές , αρχοντικά αντικείμενα που διακοσμούν τον χώρο μας και τον κάνουν πολύ πιο εκλεκτό!

Η διάθεση του παλιού, του “χρησιμοποιημένου” είναι η πλέον πιο μοντέρνα τάση της μόδας σε όλα τα είδη. Όλοι μας έχουμε κάτι παρόμοιο είτε στο σπίτι μας είτε στα ρούχα μας , μιας και η τάση του Vintage επικρατεί πολύ.

Ακόμα και οι γραμματοσειρές έχουν αυτή την τάση…

Η εποχή μας είναι Vintage, έχουμε ανάγκη μέσα από αντικείμενα να “νοσταλγούμε” εποχές, να τις νοιώθουμε και να τις βιώνουμε ξανά!

Το σπίτι της γιαγιάς για εμάς τους 30+ είναι ίσως το πιο όμορφο και γαλήνιο μέρος και στην εποχή μας με τους ρυθμούς και την τεχνολογία προσπαθούμε μέσα από τη Vintage διάθεση να επιστρέφουμε νοητικά και πνευματικά σε εκείνη τη θαλπωρή!

Όμως αυτή τη φορά , η Vintage διάθεση θα μείνει! Επειδή οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι το μόνο που μπορεί να “μειώσει” αυτήν την ταχύτητα είναι τα Vintage αντικείμενα, τα έπιπλα, τα κάδρα, τα χαλάκια & το ντύσιμό μας!

Όλα τείνουν σε εποχές 40’s – 70’s , τα σχέδια, τα σχήματα, τα χρώματα…

Τα παστέλ & φλοράλ είναι το Νο1 trend σε όλα τα δίκτυα μόδας. Από μπομπονιέρες μέχρι το χρώμα ενός μπάνιου.

Προσωπικά ίσως είναι η μόνη φορά που η συγκεκριμένη τάση μας αρέσει πολύ. Είναι το σιγουράκι, αυτό που έχει φορεθεί πριν μερικές δεκαετίες χωρίς τις κιτς τάσεις των 80’s – 00’s με τα σχέδια και χρώματα, ούτε η total black των 90’s.


Επίσης στο μυαλό μας είναι ότι πιο κοντινό με τα Χριστούγεννα! 🙂

Σκεφθείτε να έχετε στολίσει σε Vintage καθημερινούς τόνους τον χώρο σας και να προσθέσετε και τα αντίστοιχα Χριστουγεννιάτικα είδη

Ειδικά τα φετινά Χριστούγεννα του 2018, όλα τα είδη (όλα όμως) είναι αποκλειστικά Vintage!


Επίσης και τα αντίστοιχα είδη για δώρο διαθέτουν Vintage τόνους, μπορείς να δεις μερικές όμορφες επιλογές σε οικονομικές τιμές και δωρεάν συσκευασία περιτυλίγματος εδώ : Vintage Διακοσμητικά